Konsulenter

Våre konsulenter har alle solid utdanning og lang erfaring fra komplekse systemutviklingsprosjekter, og har spisskompetanse innenfor en eller flere av kjerneområdene.

Hildegun Tryggestad

Rådgiver/Prosjektleder Trondheim +47 905 63 185
Trenger du en endringsleder med gjennomføringsevne og blikk for enkeltmennesker? Hildegun er en erfaren prosjektleder og endringsleder med stor leveransekapasitet.

Kort om Hildegun

Sivilingeniør datateknikk fra NTNU og Master in Technology Management fra NTNU/NHH og MIT Sloan. Startet sin IT-karriere i 2001 som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: ISTQB, PRINCE2, Managing Successful Programmes (MSP). Hildegun setter seg raskt inn i nye problemstillinger og er god til å skape entusiasme og godt samarbeidsklima.

Pål Øystein Carlsen

Arkitekt/Utvikler Oslo +47 997 97 162
Trenger du en av Norges ypperste integrasjonsutviklere? Pål har lang erfaring med utvikling og design av integrasjonsløsninger i offentlig og privat sektor. Pål brenner for fag og for å lage robuste løsninger som er enkle å forvalte.

Kort om Pål Øystein

Master of Information Technology fra Swinburne University of Technology, Melbourne, Australia. Startet sin IT-karriere som konsulent i 2001. Sertifiseringer: MCTS på Biztalk, ITIL Foundation, TOGAF 9 Certified. Pål er godt likt av alle og har et lynne som styrker lagfølelsen i alle lag.

Lars-Christian Hegde

Arkitekt/Utvikler Oslo +47 901 01 202
Trenger du en integrasjonsekspert? Lars Christian brenner for sitt fag og er en utadvendt utvikler med spisskompetanse innen Microsoft integrasjonsverktøy. Han har over 15 års erfaring i bagasjen og lever for ny teknologi.

Kort om Lars-Christian

Siv.ing i informasjonsteknologi fra NTNU. Startet sin IT-karriere i 2002 som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: ITIL og MCTS på BizTalk. Rask forståelse for teknologier, systemer og problemstillinger. Utadvendt, sosial og trives godt i team

Anders Hogseth

Arkitekt/Utvikler Oslo +47 922 33 758
Trenger du en integrasjonsekspert? Anders er god til å se mulighetene som ligger i å optimalisere samspillet mellom teknologi og forretning for å løse kundens behov. Han tenker ut de gode, automatiserte løsningene, og tar gjerne en sentral rolle i realiseringen av dem.

Kort om Anders

Mellomfag Informatikk, Universitet i Oslo. Startet sin karriere i 2001 som teknisk prosjektleder og systemutvikler. Sertifiseringer: ITIL, PRINCE2, WCF, MCTS på Biztalk. Anders er opptatt av å finne de gode løsningene og setter samarbeid og kunnskapsdeling i fokus.

Richard Husevåg

Prosjektleder/Arkitekt/Rådgiver Oslo +47 918 72 592
Har du bruk for et bindeledd mellom brukere og IT? Med Richard får du tre ting på en gang; engasjert arkitekt, leder med høy kapasitet og en sterk teknolog. Han får store prosjekter i havn til rett tid

Kort om Richard

Sivilingeniør/Master of Science fra NTNU. Startet sin IT-karriere i 1992 som tekniker. Sertifiseringer: TOGAF, PRINCE2, ITIL og MCTS på BizTalk. Diplomatisk og god til å kommunisere med brukere og teknologer. Åpen, ærlig og opptatt av at IKT skal gi nytteverdi.

Frode Johnsen

Rådgiver/prosjektleder Trondheim +47 99 58 39 14

Kort om Frode

Eldrid Schei

Rådgiver/Prosjektleder Oslo +47 415 40 954
Trenger du en entusiastisk prosjektleder som kan lede store tekniske prosjekter med høy kritikalitet? Eldrid har stålkontroll på leveranser og risiko og gjør sitt ytterste for å levere verdi og kvalitet til rett tid.

Kort om Eldrid

Sivilingeniør datateknikk fra NTNU. Startet sin IT-karriere som konsulent i 2003. Sertifiseringer: ITIL, PRINCE2, TOGAF, Managing Successful Programmes (MSP). Eldrid er pålitelig og presis og tar ansvar for fremdrift og planlegging. Hun bidrar til en god arbeidskultur og får svært gode tilbakemeldinger fra prosjektdeltagere og kunder.

Frode Hjeltnes

Prosjektleder/Rådgiver Trondheim +47 905 50 351

Kort om Frode

Sivilingeniør fra NTNU, allsidig teknologisk bakgrunn og erfaring fra en rekke roller innen IT. Frode har strukturert tilnærming til prosjektene, inngående IT-teknisk kompetanse, prosjektfaglig erfaring og metodisk kompetanse, særdeles tydelig kommunikasjon og en direkte og uhøytidlig væremåte.

Geir Magne Trengereid

Rådgiver/Prosjektleder/Arkitekt Oslo +47 950 86 988
Trenger du prosjektleder eller utviklingsleder med gjennomslagskraft? Geir Magne er en drivende dyktig prosjektleder med over 20 års erfaring fra store prosjekter hos private og offentlige kunder.

Kort om Geir Magne

Sivilingeniør teknisk kybernetikk fra NTH. Startet sin IT-karriere i 1993 som systemdesigner og utvikler. Sertifiseringer: PRINCE 2, Certified Scrum Master, Managing Successful Programmes (MSP), ITIL. Tydelig og lyttende leder med gjennomslagskraft. Svært god kompetanse på systemutviklings og produksjonssettingsprosesser og forståelse for hva som kreves for å lede prosjekter effektivt.

Christian Simonsen

Prosjektleder/Arkitekt/Utvikler Oslo +47 482 23 428
Trenger du en løsningsarkitekt med utviklerekspertise og ledelseserfaring? Christian tenker helhet i sine oppdrag. Innsikt i forretningsområdet, erfaring med arkitekturarbeid og dyp teknologisk kompetanse.

Kort om Christian

Bachelor of Datacommuncation & Software Engineering fra Queensland University of Technology. Startet sin IT-karriere i 2003 som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: PRINCE 2, MCTS på BizTalk, C# og ITIL. Christian sikrer at løsningsvalg er godt fundamentert i forretningsbehov og tekniske rammebetingelser. Løsningsorientert, rolig og strukturert og liker å være involvert i hele leveranseløpet.

Finn Amundsen

Rådgiver/Prosjektleder Trondheim +47 906 24 920
Trenger du en erfaren prosjektleder eller kvalitetssikrer med fokus på gode prosesser i dyktige team? Finn har bred erfaring fra ulike bransjer, offentlige anskaffelser og gjennomføring av forskjellige typer prosjekt.

Kort om Finn

Sivilingeniør fra NTH 1981. Startet sin karriere som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: ISTQB, PRINCE2, ITIL og Certified Scrum Master. Finn er utadvendt, har et blikk for detaljer, er løsningsorientert, strukturert og trives best i team. Han har alltid et smil på lur.

Harald Moberg

Prosjektleder/Arkitekt/Rådgiver Oslo +47 966 24 041
Trenger du prosjektleder med tekniske gener? Harald evner å kombinere det store bildet med prosjektets detaljer så prioriteringene blir riktige. Han finner gode løsninger og ser muligheter i teknologi.

Kort om Harald

Sivilingeniør datateknikk fra NTH. Startet sin IT-karriere i 1992 som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: PRINCE2, Certified Scrum Master, Managing Successful Programmes (MSP), TOGAF. Holder det han lover og leverer varene. Løsningsorientert, rolig, strukturert og ikke redd for å bli skitten på henda.

Øyvind Hauge

Rådgiver/Prosjektleder Trondheim 977 12 252
Trenger du en strategisk leder med lang erfaring fra endring som omfatter organisasjon, tjenester, og teknologi? Øyvind sikrer stø kurs mot virksomhetens mål.

Kort om Øyvind

Øyvind har bred erfaring fra store endrings- og digitaliseringsløft knyttet til saksbehandling og digital vurdering for NTNU, samt pasientjournal og IT-infrastruktur for Helse Midt-Norge. Han er en verdsatt rådgiver for sine kunder, og svært opptatt av utvikling og måloppnåelse for både oppdragsgiver og prosjektdeltagere. Sivilingeniør og ph.d. innen datateknikk fra NTNU, og sertifisert i PRINCE2, MSP og TOGAF.

Jannicke Svendsen

Arkitekt/Rådgiver Trondheim 971 77 519
Trenger du en Virksomhetsarkitekt med teknisk bakgrunn og lederegenskaper? Jannicke har unik kompetanse på integrasjonsarkitektur, med fokus på datakvalitet.

Kort om Jannicke

Bachelor i Datateknikk fra HiO. Sertifiseringer: TOGAF, PRINCE2. Brobygger og prosessorientert. Strukturert og analytisk. Har bred prosjekterfaring, og fungerer ofte som både arkitekt og teamleder.

Mikal Reed

Prosjektleder/Arkitekt Oslo +47 977 37 737
En integrasjonsarkitekt med solid teknologisk kompetanse. Mikal setter seg raskt inn kundens behov, og jobber godt i store team og prosjekter. Han har en unik forståelse av komplekse integrasjoner og leverer alltid arbeid med solid kvalitet.

Kort om Mikal

Master program i Prosjektledelse, BI. Bachelor i Informatikk og økonomi, Høgskolen i Telemark. Mikal har jobbet som IT-konsulent siden 2001. Sertifiseringer: TOGAF, ITIL, PRINCE2, Certified Scrum Master, MCTS på BizTalk og .Net. Mikal er systematisk, strukturert og bidrar til godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Odd Aril Størmer

Arkitekt/Rådgiver/Utvikler Oslo +47 473 97 524
Trenger du en arkitekt og integrasjonsekspert? Odd Aril snakker flere integrasjonsstandarder flytende og er sterk innen løsningsdesign og utvikling med over 10 års erfaring i bagasjen. Han brenner for å unngå teknisk gjeld.

Kort om Odd Aril

Master i informasjonsteknologi fra UiS. Startet sin IT-karriere i 2007 som konsulent og systemutvikler. Sertifiseringer: TOGAF, ITIL og MCTS på BizTalk. Holder hodet kaldt når det koker. Smidig – både fysisk, sosialt og faglig. Analytisk og strukturert.

Line Kjos Perlet

Administrativ rolle Oslo

Kort om Line Kjos

Master i "Businessand Economic - major in Finance", fra Handelshøgskolen BI. Line er kommunkativ, positiv, dedikert, har høy arbeidskapasitet og er svært effektiv.